Graudaugu pagatavošanas ieteikumi Tavai ēdienkartei!

No - 11.05.2020, līdz - 14.05.2020

Graudaugi ir mūsu ēdienkartes pamatu pamats – tos ēdam brokastīs, pusdienās, vakariņās, gatavojam uzkodās… Taču graudaugi nav vien griķi un rīsi! Turklāt to pagatavošanas iespējas ir tik plašas! Noskaties sertificētas uztura speciālistes Lienes Sondores padomus graudaugu pagatavošanai un iekļaušanai uzturā un izmēģini ko jaunu – vēl neizmēģinātus graudaugus vai jau labi zināmos, bet jaunās, interesantās receptēs!

 

Plānojiet savu ēdienkarti veselīgi!

Atpakaļ |
Dalīties
Aktualitātes par COVID-19 1 Bureau Veritas Certification sertifikāts Aktualitātes par COVID-19 1 Bureau Veritas Certification sertifikāts
Skatīt visus
info@benu.lv